Minden kezelésünk személyre szabott, amely lokálisan
és komplexen orvosolja bőröd esztétikai problémáit.

Így nem csupán eredményes lesz a kezelésed, hanem rendkívül költséghatékony is. Nem kell ugyanis külön kezeléssorozatot választanod például pigmentfoltokra, ráncokra és liftingre. Mi felmérjük a bőröd állapotát, majd helyspecifikusan és komplexen kezeljük a különböző problémákat – egyetlen kezelés során.


Kezelési palettánk

 

MILSYS® Fókuszált mezoterápia

A MILSYS® fókuszált mezoterápia kezelést nem szabad összetéveszteni a sima, tű nélküli mezoterápiával, hiszen egy olyan igazoltan hatékony esztétikai beavatkozás, amely a tű nélküli mezoterápiás kezelések kapcsán nem megvalósítható. A kezelés elődleges célja a lifting és ránckezelés, de lehetőséget nyújt más, pl. gyulladáscsökkentő, pigment halványító anyagok használatára is.

A kezeléshez valódi mikromolekuláris hyluronsavat használunk, ellenőrzött forrásból. Hatékonyságát a hatóanyagok bejutására "in vito" hatástanulmány igazolja. A kutatást 2017 februárjában Németországban a Jenai és Saarbrückeni egyetem kutatóinak szoros együttműködésével, hipermodern mérőműszerek segítségével végezték el.

Kiknek ajánjuk?
Huszonéveseknek, akik szeretnék időben és tudatosan felvenni a küzdelmet a bőr öregedésével.

MILSYS® Lézeres mezoterápia

A MILSYS® lézeres mezoterápia napjainkban a legfejlettebb és leghatásosabb non-invazív (tűszúrás, műtét nélküli) eljárások egyike. Ennek egyedülálló képviselője a német mérnökök által fejlesztett Meso Laser készülék, amely ötvözi a nagy teljesítményű lézer erejét a fókuszált elektroporációs technológiával.

A lézer ún. biostimuláló hatásának köszönhetően egyedülálló hatékonysággal stimulálható a bőr kollagénszintézise. Többek között ennek következménye a MILSYS® lézeres mezoterápia tartós hatása és évek óta töretlen sikere. Az innovatív technológiának köszönhetően nem csupán a látható tüneteket kezeli, hanem lassítja az öregedési folyamatokat és hosszú távon segít megőrizni a bőr fiatalságát.

Kiknek ajánjuk?
30 év felettieknek, akik szeretnék visszanyerni és sokáig megőrizni ragyogó, fiatalos megjelenésüket.

Diamond Dream Luxury Genocare

"Ez lehet az eddigi legnagyobb lépés az öregedés elleni kezelésben" - nyilatkozta Makoto Kuroa, a Southwestern Medical Center professzora. A Diamond Dream luxus kozmetikai genokúra a high-tech bőrfiatalító kezelések legújabb innovációja. A lézer lenyűgöző hatását ötvözi az időtlen szépség titkos összetevőjével: az egzotikus hó-alga koncentrátummal.

A különleges hó-alga koncentrátum mellett olyan egzotikus hatóanyagokat is alkalmazunk, mint a hernyóselyem kivonat, a hyaluronsav és a retinol, amik még intenzívebbé és látványosabbá teszik az eredményt. A hernyóselyem fehérjeszálainak mikronizált formája lehetővé teszi a selyem maradéktalan felszívódását a bőrbe, fokozva a selymesítő, hidratáló hatást.

Kiknek ajánjuk?
Érett bőrre, akik szeretnék visszanyerni bőrük rugalmasságát és sokáig megőrizni ragyogó, fiatalos megjelenésüket.

SHINING STAR
transzdermális niacinamid kúra

A transzdermális niacinamid kúra több szempontból is lenyűgöző kezelési lehetőség. A kezelés során a hatóanyagot a Meso Laser készülék egyedülálló transzdermális technológiájával juttatjuk be a bőrbe, megkoronázva egy erőteljes anti-ageing hatású lézeres biostimulációval.

Az ilyen jellegű – kizárólag Meso Laserrel végezhető – kezelések hatalmas előnye, hogy nem csupán pár napra varázsolják széppé a bőröd, hanem valódi, tartós anti-ageinget biztosítanak. A niacinamid hatóanyag formula különlegessége, hogy egyszerre több fronton veszi fel a harcot a bőrproblémákkal. Intenzív bőrmegújító és anti-ageing hatása mellett csökkenti a hiperpigmentációt, halványít és szabályozza a faggyútermelést is.

Kiknek ajánjuk?
30 év feletti nők, férfiak részére, akik szeretnék időben és tudatosan felvenni a küzdelmet a bőr öregedésével és a pigmentációs zavarokkal szemben.

CW LASER
rétegelt hyaluronsavas feltöltés

A kezelés során az egyik legerősebb anti-ageing összetevőt, a triplex hyaluronsavat nem csupán egy, hanem három rétegben juttatjuk a bőrbe az egyedülálló fókuszált elektroporációs technológia segítségével.

A tartós és látványos eredmény eléréséhez a nagy mennyíségű hyaluronsav mellett (15ml!) további specifikus anti-ageing összetevőket is alkalmazunk. Végül a bejuttatott hatóanyagokat a CW Laser segítségével aktiváljuk, melynek hatására a bevitt hatóanyagok beépülnek, a bőrszövet tömörödik, kisimul, a kezelés pedig rendkívül tartóssá válik.

Kiknek ajánjuk?
A CW Laser kezelési palettája minden életkorban és bőrtípusra biztosít megoldást. Neked ajánljuk, ha olyan kezelést keresel, amellyel nem kell kúrát végezned, hanem már egy alkalommal is látványos változást érhetsz el, és az eredmény több héten keresztül vagy akár hónapokig tartós marad.

MILSYS® Laser Special
kollagén rekonstrukció

A lézeres kollagén mátrix rekonstrukció az egyik legmeghatározóbb kezeléssé vált a hosszú távú anti-ageing területén. Számos kutatás bizonyította, hogy a speciális lézerek (nagyon pontosan meghatározott lézerfénnyel, teljesítménnyel és kezelési protokollal) képesek pozitívan hatni a kollagén mátrixra, és sokáig rugalmasan tartani a bőrt.

Az intenzív lézerkúra ún. biostimuláló hatásának köszönhetően egyedülálló hatékonysággal stimulálható a kollagénszintézis. A MILSYS® Laser Special kezelés kapcsán alkalmanként 30 perces alapos lézerstimulációval ébresztjük fel a szunnyadó fibroblaszt állományt.

Kiknek ajánjuk?
30-40 év felettieknek. Javasolt ütemezés: 10 alkalmas kúra - 1 hónap alatt elvégezve (Az első és második héten 3-3 kezelés, a harmadik és negyedik héten 2-2 kezelés.)

Problémamegoldó kezelések

Az akné, a rosacea és a pigmentfoltok - egy teljesen új nyugati orvos-kozmetikai szemlélettel - rendkívül hatékonyan kezelhetők a lézerek segítségével. A problémás bőr gyógyulásához azonban fontos, hogy az otthoni ápolás is megfelelő legyen (a problémát ne fokozza, regeneráló, gyulladáscsökkentő, halványító hatással bírjon – probléma fennállásától függően), ezért ezekhez a kezelésekhez otthon is az Age Attraction egyes hatóanyagait kell használni.

A lézer alapú kezelések garanciát jelentenek a fájdalommentes mégis rendkívül eredményes kezelési eljárásra.

PROBLÉMAMEGOLDÓ KEZELÉSI PALETTÁNK:
Whitening Skin Care – Pigment halványítás, bőrvilágosítás
Akne Control – Akné kezelés, gyulladáscsökkentés
Cuperosa Ultimate Treatment – Rosacea lézeres kezelése

Kiknek ajánjuk?
Aki szeretne hatékonyan és tartósan leszámolni a bőrproblémákkal.

BHSYS® Meso Peel

Mikro hámlasztáson alapuló kezelési rendszer, amely rendelkezik a leghatékonyabb hámlasztási eljárások minden előnyével azok kellemetlen tünetei nélkül: láthatatlan hámlással, irritáció nélkül biztosítja a megújító folyamatot.

A BHSYS® rendszert úgy alakítottuk ki, hogy tökéletesen alkalmazkodni tudjon a legkülönfélébb igényekhez. Az egyedülállóan kíméletes, mégis nagyon intenzív peeling kúrát az év bármely szakában végezhetjük, akár nyáron is. A BHSYS® Meso Peel szalonkezelésekből pedig egyszeri, gyorsan elvégezhető protokollt is létrehoztunk.

A BHSYS® RENDSZER KEZELÉSEI:
Meso Peel – 6 alkalmas kúra
Effect Skin Care – 1 alkalmas gyorsregeneráló
Meso Peel - éjszakai peeling kúra

Kiknek ajánjuk?
Bárkinek aki látványos és tartós megoldást keres a megereszkedett, tónusát vesztett arcbőrre, a kialakult ráncokra, a hyperpigmentációs és az aknés zavarokra.

AESTHETIC FOCUS LÉZER

Az Aesthetic Focus Laser egy pici de nagyon hasznos kiegészítője az esztétikai kezeléseknek. A lokális ránckezelésektől a lokális ajakdúsító kezelésekig sok apró mégis nagyon látványos beavatkozásra alkalmas.

A lokális ráncfeltöltéssel hatékonyan csökkenthetőek a szájkörnyéki dohányzó, nevető és mérges ráncok, valamint a szemöldök közti ráncok is. A kezelés során extra erős triplex hyaluronsavat juttatunk a bőrbe, mely képes feltölteni a mélyebb, hangsúlyosabb ráncokat is. A lokális hyauronos ajaktöltéssel és az egyedülálló Meso Laser technológiával ajkaid lenyűgözően puhák, simák és gyönyörűek lesznek – sebészeti beavatkozás és fájdalom nélkül.

Kiknek ajánjuk?
Huszonéves kortól kezelések kiegészítésére eredmények tökéletesítésére.