BEAUTIQUE KOZMETIKUSOK

A jövő kozmetikusai

A BEAUTIQUE kozmetikusok az első prekozmetológiai intézmények, hitelesített kozmetikusai Magyarországon. Ez a szemléletmód úttörőnek számít a hazai piacon, hiszen a prekozmetológia nem csupán a tünetek kezelésére fókuszál, hanem eredményes, komplex és hosszú távú megoldást kínál a bőr esztétikai problémáira. A BEAUTIQUE kozmetikusai minden kezelést anti-ageing szemlélettel végznek, és minden kezelésük gyors és tartós megoldásokra épül.

Célunk, hogy valódi alternatívát nyújtsunk azoknak, akik már csalódtak a hagyományos kozmetikai kezelésekben, azonban nem akarják alávetni magukat drasztikus sebészeti beavatkozásoknak.


Német innováció a szépségápolásban

Prekozmetológiai kezeléseink alapját a 100%-ban fájdalommentes, lézeres csúcstechnológia és az innovatív hatóanyagok fókuszált, lokális bevitele képezi. Ehhez a német mérnökök által tervezett Meso Laser készüléket választottuk, amely messze felülmúlja a piacon elérhető egyéb készülékek hatékonyságát. A kezelések során pedig kizárólag az Age Attraction szuperprémium kategóriás, egyedülálló hatóanyag koncentrátumait használjuk, amelyek az elérhető legmagasabb koncentrációban tartalmazzák az igazoltan hatékony összetevőket.