Prekozmetológia

Mit jelent a prekozmetológia?

Szinte naponta jelennek meg új kozmetikai divatkezelések, amik a plasztikai sebészethez hasonló eredményekkel ámítják a vendégeket. Ám ezek legtöbbször hagyományos kozmetikai eljárásokra épülnek, amik közel sem azt az eredményt hozzák, amit ígérnek. Valódi változást csak akkor érhetünk el, ha szakítunk a megszokott, hétköznapi módszerekkel és egy teljesen új szemléletmódot képviselünk. Így született meg a prekozmetológia.

A prekozmetológia forradalmi átmenetet képez a hagyományos kozmetikai kezelések és a drasztikus kozmetológiai beavatkozások között.

A high-tech kozmetikák új generációját hívja életre, ahol a kezelések kizárólag lézeres csúcstechnológiára és innovatív hatóanyagokra épülnek. Minden kezelés anti-ageing szemléleten alapul, tehát nem csak a látható tüneteket kezeli, hanem segít hosszú távon megőrizni a feszes és fiatalos bőrképet.

Miért fontos a hosszú távú anti-ageing?

A bőr öregedése már huszonéves korban, láthatatlanul elkezdődik. Lassul a kollagén termelődés és a bőr fokozatosan veszít rugalmasságából. Az időben elkezdett, tudatos anti-ageing kezelések rendkívül fontosak, hiszen segítenek megőrizni a bőr fiatalos struktúráját, hogy a problémákkal minél később kelljen szembenézni. Érett bőr esetén pedig nem csupán a látható tüneteket kell korrigálni, hanem lassítanunk kell az öregedési folyamatokat, hogy megelőzzük a további problémák kialakulását.

Prekozmetológia – ahol nem ígérünk elérhetetlen dolgokat

A nagyteljesítményű lézer és a minőségi hatóanyagok fókuszált bevitele évek óta a kozmetikai piac úttörő kezelésének számít. A prekozmetológia tehát nem egy újabb divathullám, hanem egy tesztelt, eredményes és kiemelkedően hatékony módszer átfogó alkalmazása a bőr problémáira. Azoknak szól, akik hisznek a fejlődésben, nyitottak az újdonságokra és többre vágynak egy hagyományos kozmetikai kezelésnél.